Mazda Fair servis storitve

redni-servis

Poskrbeli bomo, da bo vašo Mazdo vzdrževalo odlično usposobljeno in strokovno osebje, ki mu lahko zaupate. Na vsa vprašanja boste dobili odgovor in vse težave bodo odpravljen.

VEČ O STORITVI

menjava-zavor

Z originalnimi zavorami Mazda se lahko zanesete na največjo varnost, najkrajše zavorne poti in največjo upočasnitev v vsaki situaciji. Ker je varnost vedno na prvem mestu!

VEČ O STORITVI

popravilo-podvozja

Brezhibno podvozje zagotavlja dobro lego na cesti, natančno krmarjenje in varnost vašega vozila, saj imajo kolesa samo v primeru brezhibnega podvozja res čvrst stik s cestiščem.

VEČ O STORITVI

servis-klime

Z rednimi pregledi in rednim servisiranjem klimatskih naprav lahko prihranite denar za večja popravila, saj redna vzdrževalna dela na klimatskih napravah zagotavljajo daljšo življensko dobo.

VEČ O STORITVI

menjava-pnevmatik

Pnevmatike opravljajo izredno pomembno delo, saj neprestano zagotavljajo dober oprijem vozila s cestiščem. So tudi edini stik našega vozila s cestiščem in tako je naša varnost zelo odvisna od dobrih pnevmatik.

VEČ O STORITVI

popravilo-izpuha

Izvajamo preglede in popravila izpušnih sistemov. Poleg menjave posameznih delov izpušnega sistema oziroma celotnega izpušnega sistema nudimo tudi varjenje izpuha, v kolikor je to še mogoče.

VEČ O STORITVI
X