Mazda Fair servis storitve

redni-servis

Poskrbeli bomo, da bo vašo Mazdo vzdrževalo odlično usposobljeno in strokovno osebje, ki mu lahko zaupate. Na vsa vprašanja boste dobili odgovor in vse težave bodo odpravljen.

Read More

menjava-zavor

Z originalnimi zavorami Mazda se lahko zanesete na največjo varnost, najkrajše zavorne poti in največjo upočasnitev v vsaki situaciji. Ker je varnost vedno na prvem mestu!

Read More

popravilo-podvozja

Brezhibno podvozje zagotavlja dobro lego na cesti, natančno krmarjenje in varnost vašega vozila, saj imajo kolesa samo v primeru brezhibnega podvozja res čvrst stik s cestiščem.

Read More

servis-klime

Z rednimi pregledi in rednim servisiranjem klimatskih naprav lahko prihranite denar za večja popravila, saj redna vzdrževalna dela na klimatskih napravah zagotavljajo daljšo življensko dobo.

Read More

menjava-pnevmatik

Pnevmatike opravljajo izredno pomembno delo, saj neprestano zagotavljajo dober oprijem vozila s cestiščem. So tudi edini stik našega vozila s cestiščem in tako je naša varnost zelo odvisna od dobrih pnevmatik.

Read More

popravilo-izpuha

Izvajamo preglede in popravila izpušnih sistemov. Poleg menjave posameznih delov izpušnega sistema oziroma celotnega izpušnega sistema nudimo tudi varjenje izpuha, v kolikor je to še mogoče.

Read More
X